İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Barbaros Hayrettın Paşa Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda deprem tatbikatını gerçekleştirdik.

Bu konuda çocuklarımızı eğitiyor, gereken önlemleri alıyoruz.

Hangi sınıfın, hangi bölümden çıkacağını belirten tabelaları sınıflarımızın kapılarına astık.

Panolarımızı depreme karşı almamız gereken tedbirler ile doldurduk.

Müdürümüz tarafından planlanıp faaliyete geçen deprem komisyonumuz ile birlikte okulumuzda çeşitli çalışmalar yürütülmektedir.

Faaliyete geçmesi planlanan birçok projemiz tasarı aşamasındadır. En kısa zamanda öğrencilerimiz için hayata geçirilmesi planlanmaktadır.

Şbt

Kardeş Okulumuzun olan Druga Osnovna Skola Srebrenik'e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulunun gurur günü

Ara

Çocuklarımıza değer veriyoruz ve onlar için ayak üstü görüşmeler değil, geniş bir zaman dilimi ayırıyoruz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Kas

Saygı, sevgi, özlem ile. İyi ki varsın Ulu Önder!

Kas

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında Kızılay'dan gelen yetkililerimiz ve öğrencilerimiz buluştu. Öğrencilerimize broşürler dağıtıldıç Bu haftanın önemini çocuklarımız için hazırlanan program ile anlatıldı. Kızılay'a okulumuza geldiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

İlkokul ve Ortaokul öğrencileri Cumhuriyetin 99. yılını coşkuyla kutladı. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Erasmus Değişim Programı kapsamında 3-7 Ekim 2022 tarihleri arasında öğretmen ve öğrencilerimiz Polonya'nın Zamosc şehrine gitti.