İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Barbaros Hayrettın Paşa Ortaokulu

ÖĞRETMEN RANDEVU TALEBİ NASIL ALINIR?

Çocuklarımıza değer veriyoruz ve onlar için ayak üstü görüşmeler değil, geniş bir zaman dilimi ayırıyoruz.

Öğrencilerimiz geleceğimizin teminatı, bizleri geleceğe umutla baktıran birer fidandır. Nasıl ki fidanların büyüyüp gelişmek ve meyve vermek için bir çok ortak bileşene ihtiyacı varsa, yavrularımızında kendilerini gerçekleştirmek, keşfetmek, yeteneklerini ortaya çıkartabilmek için, onlara yol gösterecek öğretmenlerine ve anne babalarına ihtiyaçları vardır. Bizlerde bu fidanları yeşertmek ve geleceğe daha sağlam hazırlamak için sizlerin yardımına ihtiyaç duyuyor desteğinizi bekliyoruz.

Lütfen çocuklarımızın geleceklerini tenefüs aralarına sığdırmayalım. randevu talep edip çocuğumuzun geleceğini geniş bir zaman diliminde değerlendirelim.

Nasıl randevu alabileceğinizi aşağıdaki videodan görebilirsiniz.

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 20:56 - Görüntülenme: 174